The Workshop

ImprovTheater

 

ImprovTheater heeft steeds meer bekendheid en waardering gekregen door TV programma's als 'De Lama's' , "De Vloer op" , "In Goedgezelschap" en "De Grote Improviatie Show", en ook in theater en comedy shows. Men is er achter gekomen dat deze manier van Workshop ook goed is voor de sfeer op de werkvloer, omdat je elkaar op een andere manier leert kennen en moet er echt samengewerkt worden.

 

Tijdens deze workshop maakt u kennis met de basis technieken van podium acteren en improviseren. Er is ook veel ruimte voor eigen ideeën of thema's. U kunt deze workshop bij u langs laten komen of ga samen met Gideon kijken naar de diverse locaties waar al vaker een workshop is gehouden (kleine theaters). 

 

U roept, en samen met uw collega's, vrienden of familie speelt u uw eigen gemaakte korte toneelstuk, Scenes en sketches. U kunt deze workshop boeken voor een dagdeel, een dag of meerdaags. Kortom een moment van Humoristische, verassende, leerzamen, actieve, workshop, die u soms uit uw comfor zone zal halen.  

 

Maak kennis met  Podiumbeest, Gastheer, Regisseur, Motivator en improvisator Gideon Calis, en verras u zelf en uw collega's,   

 

Let's improvise!

 Facebook
Twitter
LinkedIn

The EnterTainer