The Bartainer brengt de passie terug in het barmanschap.

The Bartainer is de ideale combinatie van een barman en een zanger. Met zijn brede glimlach en vergelijkbare repertoire is hij de perfecte gastheer voor uw feest. Hij trakteert de gasten op herkenbare pop maar weet ook zeker de dansers te bedienen met dampende disco of een ouderwetse pot Nederlandstalig en feestmuziek. Deze artiest wekt een gezellige sfeer op die geen andere entertainer weet te behalen.

The Bartainer bouwt een feestelijke avond mooi op door rustig te starten en desgewenst knallend te eindigen. Hij geeft zijn optreden achter en rondom de bar waardoor geen groot podium nodig is, alleen een mooie plek voor de DJ die hem begeleidt. Deze ervaren DJ vult de pauzes van The Bartainer op met passende muziek en zorgt dat alles technisch in orde is.

 

Maar ook de gast heeft een groot aandeel in het optreden van The Bartainer. Zo bepaalt u door middel van een digitaal stemsysteem wat hij zingt. Via iPads kiest u welke set met topnummers gezongen zal worden. Het zang- en improvisatietalent van The Bartainer garandeert voor ieder publiek en iedere locatie een sfeervolle en geslaagde avond. Proost!

Interactie

De gasten hebben ook een groot aandeel in het optreden van The Bartainer. Zij kunnen namelijk via iPads stemmen welke set met topnummers gezongen wordt. Het stemsysteem kan daarnaast gepersonaliseerd worden met uw eigen logo's. Alles voor de persoonlijke touch!

meer info zie Bartainer

 

Video sfeerimpressie

 

 Facebook
Twitter
LinkedIn

The MediaTainer